حتما شما هم در منزل هنگام خشک کردن توت تازه با مشکلاتی همچون سیاه شدن یا کپک زدگی این محصول روبرو شدهاید برای رفع این مشکل میتوانید از چندین روش مختلف جهت خشک کردن توت سفید استفاده کنید، تمامی این روشها به صورت سنتی و بدون استفاده از ابزار آلات صنعتی همچون فر یا اجاق گاز قابل خشک کردن محصول مورد نظر بوده و فقط لازم است که شما برای خشک کردن توت سفید چند نکته مهم را در نظر بگیرید. اولین روشی که برای خشک کردن توت از زمانهای قدیم مادران ما در خانه با استفاده از این روش محصولات مختلفی همچون توت و سبزیهای تازه یا سایر مواد غذایی را خشک کرده و در مدت طولانی میتوانستند از آن استفاده کنند، روش خشک کردن با نور خورشید است.
در این روش یک پارچه تمیز را در جایی که نور آفتاب به صورت غیر مستقیم با آن برخورد داشته باشد پهن کنید و توتهای تازه را بر روی آن بعد از شست و شوی محصول قرار دهید، قراردادن توت سفید مقابله نور خورشید یکی از متداول ترین و قدیمی ترین روشهای مورد استفاده در تمامی خانهها بوده و بیشتر مادران و مادربزرگهای قدیمی برای خشک کردن مواد غذایی علاقه بیشتری به استفاده از این روش دارند، یکی دیگر از فواید آن میتوان به سیاه نشدن توتهای سفید و ماندگاری طولانی مدت اشاره کرد.
دومین مورد که امروزه بیشتر توسط نوعروسان و مادران شاغل مورد استفاده قرار میگیرد، خشک کردن توت با استفاده از وسایل مدرنی همچون مایکروفر است، برای استفاده از این روش فقط شما باید توتهای سفید را داخل ظرف مخصوص مایکروفر قرار داده و درجه دستگاه را بر روی حرارت کم بگذارید تا توتها با استفاده از حرارت غیرمستقیم و اشعه فراصوتی که در داخل مایکروفر وجود دارد به آرامی آب درون آن تبخیر شده و کم کم محصول مورد نظر شما خشک میشود. امروزه وسیلهای به نام میوه خشک کن جایگزین تمامی روشها متداول خشک کردن با آفتاب یا ماکروفر شده و شما با استفاده از این روش میتوانید این میوه را در مدت زمان کوتاهی خشک کرده و مورد استفاده قرار دهید، میوه خشک کن طرفداران زیادی در دنیای مدرن پیدا کرده که فروش زیادی را در چند سال اخیر از زمان ورود به بازار ایران به خود اختصاص داده است.
چگونه توت سفید را خشک کنیم که سیاه نشود
یکی از معضلاتی که امروزه خانمهای خانه دار با آن روبرو هستند خشککردن محصولات تازهای همچون توت سفید بوده و مادران باید تمامی نکات مربوط به خشک کردن این میوه را با استفاده از روش سنتی در نظر بگیرند، معمولا این نکات شامل به دور ماندن از هجوم حشرات موذیای همچون مورچه و سوسک بوده و افراد این محصولات را در جایی خشک کنند که به دور از آفتاب مستقیم باشد. در روش سنتی شما می توانید ۶۰ درصد از آب موجود در مرکباتی مثل توت سفید یا سبزی را از بین ببرید، این روش به مدت چند روز طول کشیده و در این مدت شما باید مراقبت نفوذ حشرات موذی همچون مورچه یا سوسک باشید.
یکی از روشهای دیگری که از سیاه شدن توت های سفید جلوگیری کرده و شما در مدت زمان کمتری میتوانید این محصول را خشک کنید، خشک کردن توت سفید در داخل فر یا ماکروفر است که یکی از روشهای نوین بوده و برای این کار باید شما داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید تا از سیاه شدن و سوختگی توتها در داخل فر و مایکروفر جلوگیری نمایید، این دو روش نام برده جزو پرطرفدار ترین و پر استفاده ترین روشها جهت خشک کردن توت سفید بوده و بیشتر خانمهای خانه دار از این روش برای خشک کردن توت سفید در مدت زمان کوتاه استفاده میکنند.
علت سیاه شدن توت خشک
سیاه شدن توت خشک یکی از مشکلاتی بوده که خانمهای خانه دار امروزه با آن روبرو هستند، شما برای جلوگیری از رخ دادن این مشکل میتوانید توت سفید را به صورت کامل شسته و بگذارید تا آب موجود از شستشوی این محصول گرفته شود و سپس جلوی آفتاب یا با استفاده از فر توت سفید را در مدت زمان کوتاه تری خشک کنید، سیاه شدن توت سفید بیشتر به علت آب باقی مانده در این محصول بوده و شما برای جلوگیری از سیاه شدن توت های خود میتوانید با استفاده از نور خورشید غیر مستقیم یا به روشهای مدرن این محصول را خشک کرده و در مدت زمان طولانی تری آن را مصرف کنید، توت سفید حاوی ویتامینهای مختلفی بوده و برای بدن به خصوص برای افرادی که دیابت نوع اول و دوم دارند مفید است.
دیگر مطالب مجله اینترنتی سیب را از دست ندهید.