پنجشنبه , 10 آبان 1403 - 4:38 قبل از ظهر

طرز تهیه ترشی قارچ و گل کلم

 

 

در فرهنگ اکثر کشور‌ها هنگام خوردن غذا، استفاده از چاشنی جایگاه مهمی دارد. اکثر چاشنی‌های غذا در کشور‌های مختلف با یکدیگر فرق دارند، اما برخی از آن‌ها در اغلب کشور‌ها مورد استفاده مردم قرار می‌گیرند و در بین آن‌ها از محبوبیت و شهرت بالایی برخوردار هستند. یکی از چاشنی‌های مهم که در کنار غذا سرو می‌شود و در سراسر جهان طرفداران بسیاری را به خود جذب کرده، ترشی است. ناگفته نماند که بعضی از افراد از انواع ترشی‌ها فراری هستند، چرا که ترشی طبع سردی دارد و بعضی از افراد طبق دستور پزشک خود و سیستم بدنشان از مصرف کردن ترشی پرهیز می‌کنند.

ترشی انواع گوناگونی دارد. مواد ثابت تشکیل دهنده انواع این ترشیجات، سرکه و نمک است. ترشی‌ها از لحاظ مواد تشکیل دهنده خود با یکدیگر فرق می‌کنند و هر کدام از آن‌ها طرفداران خاص خود را دارند. ترشی به دلیل مزه ترش و تندی که دارد توجه افراد بسیاری را به خود جلب کرده است و همین باعث شده است که در هرخانه ترشی در کنار غذا سرو شود.

یکی از ترشی‌هایی که بیشتر مردم از خوردن آن سیر نمی‌شوند و طعمی لذت بخش دارد، ترشی یونانی است. این ترشی همان ترشی قارچ و گل کلم است که جزء ترشی‌های محبوب بین‌المللی به شمار می‌رود. در ادامه طرز تهیه ترشی قارچ و گل کلم را برای شما عزیزان توضیح می‌دهیم.

ترکیبات ترشی قارچ و گل کلم چست؟

  • زیتون شور: 2 پیمانه
  • گل کلم: 3 پیمانه
  • فلفل دلمه رنگی: 1 پیمانه
  • قارچ دکمه‌ای: 2 پیمانه
  • موسیر: 1/5 پیمانه
  • سیر: 10 حبه
  • فلفل سبز تند: 1/5 پیمانه
  • هویج: 1 پیمانه
  • ذرت کوچک: 1 پیمانه
  • روغن ریتون: 1 پیمانه
  • سرکه: 1/5 پیمانه
  • نمک: 1قاشق غداخوری
  • فلفل قرمز: 1قاشق غداخوری
  • زرد چوبه: 1 قاشق چایخوری
  • سیاه دانه: 1قاشق غداخوری

مراحل درست کردن ترشی قارچ و گل کلم

  • مرحله اول

برای تهیه ترشی قارچ و کلم، در اولین مرحله لازم است که زیتون‌های سیاه و سبز را بشویید و پس از صاف کردن آن‌ها کمی صبر کنید تا خشک شوند. خرد کردن گل کلم و فلفل دلمه‌ای را در همین مرحله انجام دهید، فلفل دلمه‌ای و گل کلم باید ریز خرد شوند. پس از آن گل کلم را به همراه قارچ‌ها داخل قابلمه‌ بریزید.

  • مرحله دوم

برای نرم شدن محتویات قابلمه، در مرحله دو لازم است که ترکیب ۲ پیمانه آب و نصف پیمانه سرکه را داخل قابلمه بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید، پس از اینکه محتویات داخل قابلمه به اندازه‌ی کافی نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت برداشته و تمامی مواد داخل قابلمه را از آن خارج کنید و به آن‌ها فرصت دهید تا خشک شوند و آب اضافی آن‌ها از بین برود.

  • مرحله سوم

در این مرحله هویج، فلفل تند، سیر و موسیر را نگینی خرد کنید و آن‌ها را داخل یک ظرف بزرگ ریخته و سپس ذرت را به آن‌ها اضافه کنید. پس از آن فلفل دلمه‌ای، قارچ و گل کلم را به این ترکیبات اضافه کنید.

  • مرحله چهارم

در مرحله چهارم باید سرکه، نمک، فلفل قرمز، روغن زیتون، سیاه‌دانه و زردچوبه را به بقیه مواد اضافه کنید و آن‌ها را به طوری با یکدیگر ترکیب کنید که باهم یکدست شوند. توجه داشته باشید که قبل از ترکیب مواد با یکدیگر حتما رطوبت آن‌ها را بگیرید تا از کپک زدن آن‌ها جلوگیری شود. پس از آن ظرف شیشه‌ای با اندازه مناسب بردارید و با استفاده از دستمال رطوبت آن را خشک کنید.

  • مرحله پنجم

تمامی مواد ترشی را داخل ظرف شیشه‌ای ریخته و درب آن را به طوری ببندید که مانع ورود هوا به آن شود. هنگامی که این مواد را داخل ظرف ترشی می‌ریزید باید توجه داشته باشید که به اندازه یک بند انگشت سرکه بالای مواد قرار بگیرد.ظرف را به مدت ۲ هفته داخل یخچال قرار دهید تا ترشی آماده سرو و استفاده شود.

با در نظر گرفتن تمامی نکات و رعایت مو به مو دستور تهیه ترشی یونانی، شما می‌توانید این ترشی را به بهترین نحو تهیه کنید و از سرو آن کنار غذا خود لذت ببرید.

 

 

 

مطلب پیشنهادی

رژیم سه روزه مانکن معروف

رژیم سه روزه مانکن معروف تایرا بنکس یک روش کوتاه مدت برای کاهش وزن سریع …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *