در طب سنتی ایرانی مزاج افراد به چهار گروه تقسیم می شود. از این چهار گونه دو مزاج دارای رطوبت بالایی هستند؛ مزاج دموی با طبع گرم و مرطوب و مزاج بلغمی با طبع سرد و مرطوب. بر هم خوردن تعادل و غلبه یکی از مزاج ها بر دیگری …
مطالعه بیشتر »Classic Layout
بعد از خوردن غذاهای طبع سرد چی بخوریم
از نظر طب سنتی ایرانی، دو طبع سرد و گرم داریم که هر کدام از این طبع ها دارای دو حالت تر و خشک هستند. در طب سنتی ایرانی از مخلوط هر طبع با هر حالت، مزاجی به وجود می آید که این مزاج ها عبارتند از مزاج سرد …
مطالعه بیشتر »آموزش زبان انگلیسی کودکان و بزرگسالان به صورت رایگان
زبان انگلیسی مهم ترین زبان خارجی روز دنیا است که یادگیری آن برای مردم جهان به یک الزام تبدیل شده است. اگرچه بسیاری از مردم کشور ایران علاقه مند هستند که خودشان یا کودکان خود را در کلاس های مختلف جهت آموزش زبان انگلیسی ثبت نام کنند؛ اما متاسفانه هزینه …
مطالعه بیشتر »بهترین فصل ساخت و ساز ساختمان
بهترین فصل ساخت و ساز چه زمانی است؟ زمانی که تصمیم به ساخت یک ساختمان میکنید، بسیار مهم است که چه زمانی قرار است پروژه را آغاز کنید. خیلی از افراد فصل تابستان را بهترین زمان ساخت و ساز میدانند؛ این نظریه هنوز از نظر علمی توجیهی نداشته و صرفا …
مطالعه بیشتر »نقش دستگاه های تهویه مطبوع در خانه های هوشمند
در دنیای امروز، با پیشرفت فناوری و گسترش اینترنت اشیا، خانه های هوشمند به سرعت به یک واقعیت تبدیل شدهاند. یکی از عناصر حیاتی در این سیستم های هوشمند، دستگاه های تهویه مطبوع به عنوان پایه اصلی راحتی و بهرهوری در محیط زندگی مدرن افراد مطرح می شوند. این دستگاه …
مطالعه بیشتر »ال اس دی
الاسدی به شکل قرص، کپسول یا کپسولهای ژلاتینی، با نامهای مستعار مختلف از جمله اسید در بازارها عرضه میشود. الاسدی مایع به صورت کلی به ندرت یافت میشود، اما گاهی اوقات مایع الاسدی را در کاغذهای جذبکننده مایع ریخته، سپس این کاغذها را به قطعات کوچک تقسیم میکنند. در برخی …
مطالعه بیشتر »برای سردی دست و پا چی بخوریم؟
سردی دست و پا عوامل متعددی دارد. ممکن است به سردی هوا مربوط شود؛ اما در این صورت تنها باید در زمستان این تجربه را داشته باشید. زمانی که سردی دست و پایتان همیشگی است، بهتر است علت و ریشه ی آن را در بدنتان جستجو کنید. ممکن است …
مطالعه بیشتر »برای افزایش رطوبت بدن چه کنیم
در جوامع امروزی، مطالعات بسیاری در مورد اهمیت حفظ رطوبت بدن و مشکلات ناشی از خشکی انجام شده و در اختیار همگان قرار گرفته است. رطوبت عاملی است که در جای خود به عملکرد صحیح بدن کمک کرده و سبب خواب آرام میشود. در مقابل خشکی به طور مستقیم …
مطالعه بیشتر »چگونه گوجه را خشک کنیم که سیاه نشود؟
گوجه فرنگی با طعم ترشی خود همیشه محبوب قلب ها بوده. آن زمان که کشت گلخانه ای رواج نداشت و در زمستان خبری از گوجه نبود خانم ها گوجه های تابستانی را خشک می کردند تا از طعم بی نظیر آن در زمستان هم استفاده کنند. امروزه در همه …
مطالعه بیشتر »غذای مفید برای سردی مغز
غذاهایی با طبع گرم مانند عدس، خرما، حبوبات و خوراکیهایی حاوی زردچوبه، فلفل قرمز، دارچین و زیره سبز باعث از بین بردن سردی مغز می شوند و بر طبق اصول طب سنتی ایرانی، این خوراکیها می توانند به حفظ تعادل حرارتی در بدن کمک نمایند. توجه داشته باشید که …
مطالعه بیشتر »