جمعه , 13 مهر 1403 - 1:52 قبل از ظهر

طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه مثل بیرون

 

سوسیس بندری یکی از غذاهای لذیذ ساندویچی است که از شهرهای جنوبی کشور به تمام ایران منتقل شده و در دسته غذاهای خیابانی قرار دارد. این غذا امروزه طرفداران بسیاری دارد و جزء ساندویچ های محبوب در سراسر ایران محسوب می شود. در واقع این ساندویچ لذیذ با ترکیب سوسیس و پیاز تهیه می شود که برای خوش طعم کردن آن نیاز به طعم دهنده ها و ادویه های خاصی است. البته امروزه دستور پخت این غذا دستخوش تغییراتی شده و برخی رستوران ها با اضافه کردن قارچ، پنیر پیتزا و … طعم های متفاوتی از این ساندویچ ایجاد کرده اند.

روش های متفاوتی برای پخت این غذای لذیذ وجود دارد که هر فرد بسته به تجربه و دسترسی به مواد، بهترین روش را انتخاب می کند. اما بیشتر افراد تمایل دارند طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه مثل بیرون را آموزش ببینند زیرا طعم این ساندویچ ها بسیار خاص و لذیذ است. افراد بسیاری وجود دارند که عاشق ساندویچ سوسیس بندری هستند از این رو با آموزش طرز تهیه این غذای خوشمزه می توانند به آسانی آن را تهیه کنند. عواملی مانند نوع و کیفیت سوسیس، مقدار پیاز، ادویه های مخصوص و مناسب، نان مخصوص و سس نیز در خوشمزه تر کردن این ساندویچ تاثیر بسیاری دارند.

مراحل پخت سوسیس بندری خوشمزه مثل بیرون

در این بخش با آموزش مراحل پخت سوسیس بندری خوشمزه مثل بیرون کمک می کنیم با رعایت برخی نکات، خوش طعم ترین ساندویچ را در منزل خود تهیه کنید. برای پخت این غذا ابتدا باید مواد لازم را بر اساس تعداد افراد تهیه کنید که در این قسمت اندازه های داده شده مناسب 4 نفر است. مواد مورد نیاز برای تهیه این ساندویچ شامل سوسیس 6 عدد، پیاز 2 عدد بزرگ، رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری، سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری، فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم، نمک به میزان لازم و روغن می شود. پس از تهیه این مواد با اجرای دقیق مراحل زیر می توانید خوشمزه ترین غذا را تهیه کنید.

  • مرحله اول: سوسیس ها را به صورت مورب و یا ورقه ای خرد کنید
  • مرحله دوم: پیازها را پوست کنده و به صورت خلالی درشت خرد کنید (در دستور اصلی این غذا از پیازهای درشت استفاده می شود اما اگر دوست ندارید پیاز را نگینی خرد کنید)
  • مرحله سوم: پیازها را با مقدار مناسب روغن در تابه ریخته و حسابی تفت دهید
  • مرحله چهارم: پیازها که سبک و شفاف شدند سوسیس را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید سرخ شوند. در ادامه به میزان لازم ادویه ها را به همراه نمک اضافه کنید و مواد را حسابی تفت دهید

  • مرحله پنجم: در تابه ای کوچک رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن کاملا سرخ کنید به گونه ای که بوی خامی آن گرفته شود (مراقب باشید رب گوجه فرنگی را نسوزانید زیرا طعم و عطر اصلی غذا را از بین می برد)
  • مرحله ششم: به رب گوجه سس کچاپ و نصف فنجان آب جوش را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید
  • مرحله هفتم: سس آماده شده را به ترکیب سوسیس و پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید تا سس به تمام مواد نفوذ کند
  • مرحله هشتم: مدام مواد را هم بزنید تا آب موجود در تابه تبخیر شود و غذا به روغن بیوفتد
  • مرحله نهم: در آخر به همراه مواد دلخواه مانند گوجه، خیارشور، کاهو و .. آن را در نان باگت سرو کنید

نکات مهم برای خوش طعم شدن سوسیس بندری

  • هرچه پیاز این غذا بیشتر باشد نتیجه نهایی آن خوشمزه تر می شود
  • توصیه می شود برای حفظ اصالت پخت این ساندویچ سوسیس ها را اوریب خرد کنید تا نوستالژیک تر باشد
  • پیازها را تا زمانی که نرم می شوند تفت دهید و اجازه ندهید خشک و سفت شوند
  • می توان پس از سرخ کردن پیاز آن ها را از تابه جدا کرد و سوسیس ها را جداگانه سرخ کرد
  • اگر سوسیس را جداگانه سرخ می کنید باید حرارت را بالا ببرید و زمان پخت را کاهش دهید زیرا این محصولات با حرارت کم و زمان زیاد به صورت لاستیکی در می آیند
  • رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دهید تا رنگ باز کند و طعم خامی آن گرفته شود
  • می توانید از ادویه های دیگری مانند پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا و … نیز استفاده کنید
  • برای روغن انداختن غذا باید حرارت را ملایم کنید و حداقل 10 دقیقه زمان دهید تا جا بیوفتد
  • در صورتی که می خواهید این غذا را مجلسی سرو کنید از یکی یا دو فلفل دلمه ای استفاده کنید
  • در صورت استفاده از فلفل دلمه ای باید آن را نواری نازک خرد کنید و با پیاز در ابتدای کار به خوبی تفت دهید
  • برای تیز و تند شدن این غذا می توان از جز هندی، میخک، تخم گشنیز و زنجبیل نیز استفاده کرد
  • در صورت استفاده از سیب زمینی در پخت این غذا باید سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد و جداگانه سرخ کرد

  • برخی از سیب زمینی نگینی پخته شده در این غذا استفاده می کنند
  • افزودن 2 قاشق آبلیمو و مقداری زعفران آبکرده می تواند سس این غذا را لذیذتر کند
  • آماده سازی و پخت این غذا حدودا 70 دقیقه زمان نیاز دارد
  • برای تهیه این غذا اغلب از سوسیس آلمانی استفاده می شود
  • در صورت تمایل می توان از کوکتل گوشت ساده به جای سوسیس استفاده کرد

یکی از نکات مهم در تهیه این غذا استفاده فراوان از پیاز است که برخی افراد برای مجلسی شدن آن فلفل دلمه ای نیز استفاده می کنند و طعم بی نظیری به ساندویچ می دهند. اما به طور کلی توصیه می شود برای تهیه این غذا از آموزش ساده و سنتی آن استفاده کنید و از مزه فوق العاده آن لذت ببرید. برای حفظ ماهیت اصلی بندری بهتر است در طبخ آن به جز سوسیس و پیاز از مواد غذایی دیگری مانند سیب زمینی، فلفل دلمه ای و … استفاده نکنید زیرا ممکن است طعم اصلی غذا از بین برود.

 

 

 

 

مطلب پیشنهادی

بک یعنی چی در روبیکا

افرادی که در اینستاگرام فعالیت می کنند، حتما تا به حال نام فالوو بک را …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *