دوشنبه , 10 اردیبهشت 1403 - 9:00 قبل از ظهر

شام فوری چی درست کنیم؟ 20 غذای فوری فوتی

 

همه با شنیدن نام غذای فوری، فست‌فودهای پر کالری کم خاصیت را در ذهن مجسم می‌کنیم، در حالی که خاستگاه دستور پخت بسیاری از غذاهای فوری و پرخاصیت، کشور کهن و پهناور خودمان است. اگر به دنبال دستور پخت‌های سه‌سوته برای تهیه یک شام فوری هستید، ما را تا پایان همراهی کنید.

غذاهای سه‌سوته؛ کمتر از 30 دقیقه!

ابتدا تعیین کنید “چقدر برای آشپزی زمان دارید؟!” و  سپس دستور پخت مطابق با زمان و مواد غذایی در دسترس خود را انتخاب کنید. در ادامه به چند غذای ساده و فوری مناسب شام می‌پردازیم.

  • پاستا: پاستا را آبکش کرده و به همراه یکی از سس‌ها به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

انواع سس پاستا شامل موارد زیر است:

  1. گوجه و ریحان: گوجه گیلاسی را به همراه ریحان و پودر سیر بپزید سپس با پاستا به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
  2. سیر و گردو: برگ سیر را تفت داده و با گردو خرد شده و خامه ترش مخلوط کنید سپس به مدت 5 دقیقه با پاستا تفت دهید.
  3. مرغ و پیازچه: هویج رنده شده، مرغ نگینی، پودر سیر و پیازچه را تفت داده و در انتها آبلیمو را اضافه کنید.
  4. گوشت و پیازچه: گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده را به همراه ادویه و پیازچه تفت داده و در انتها رب گوجه یا پوره گوجه‌فرنگی را اضافه کنید.

  • سالاد ماکارونی: پاستا را آبکش کرده و با یکی از دستور پخت‌ها ترکیب کنید.
  1. مخلوط سبزیجات: ذرت، هویج، نخودفرنگی پخته، فلفل‌دلمه و سس مایونز.
  2. مخلوط مرغ و سبزیجات: مرغ، هویج، ذرت پخته، فلفل دلمه و سس مایونز.
  3. مخلوط گوشت و سبزیجات: کوفته قلقلی و قارچ پخته به همراه فلفل دلمه و روغن زیتون.
  • سالاد ماهی تن: سیب زمینی پخته را پوره کرده و با ماهی تن و زیتون مخلوط کنید، شوید خشک یا تازه، نمک و فلفل بهترین ادویه برای این سالاد هستند.
  • سالاد سیب زمینی: سیب زمینی نگینی را پخته و با یکی از دستورپخت‌ها ترکیب کنید.
  1. تخم مرغ پخته رنده شده، شوید خشک و ماست یونانی
  2. سینه مرغ نگینی سرخ شده، ذرت و نخودفرنگی پخته و پنیر پارمسان
  • سالاد سزار: کاهو، سینه مرغ گریل شده، نان سبوس‌دار پنیر پارمسان و روغن زیتون را ترکیب کنید.
  • کوکو مرغ: سیب‌زمینی پخته، پیاز داغ و مرغ نگینی سرخ شده را به همراه تخم مرغ هم زده و دو طرف آن را در تابه سرخ کنید.
  • املت مرغ: هویج رنده شده، مرغ نگینی و سیب‌زمینی سرخ شده را به همراه تخم مرغ در تابه سرخ کنید.

غذاهای تک‌سوته؛ کمتر از 15 دقیقه

  • املت قارچ و گوجه: قارچ و گوجه را با ادویه‌ تفت داده و تخم‌مرغ هم‌زده را اضافه کرده و دو طرف املت را سرخ کنید.
  • املت قارچ و پیاز: پیازها را خلالی خرد کرده و بدون روغن روی حرارت قرار دهید، تا کمی آب آن گرفته شود. حدود 4 دقیقه پیازها را هم بزنید و بعد قارچ را با کمی روغن و ادویه‌ اضافه کنید. دو دقیقه صبر کنید تا قارچ سرخ و پیاز کاراملی شود. تخم‌مرغ را اضافه کنید و دو طرف املت را سرخ کنید.
  • املت اسفناج: پیاز را خلالی کرده و بدون روغن روی حرارت قرار دهید تا آب آن گرفته شود پس از 4 دقیقه اسفناج را به همراه ادویه و روغن به تابه اضافه کرده و 2 دقیقه تفت دهید و سپس تخم‌مرغ را به مواد اضافه کرده و دو طرف املت را سرخ کنید.
  • املت فلفل دلمه: فلفل‌ها را نگینی خرد کرده و دو دقیقه با کمی روغن و ادویه تفت دهید و بعد تخم‌مرغ‌ همزده را اضافه کرده و دو طرف املت را سرخ کنید.
  • املت سبزیجات: با هر سبزیجاتی که در یخچال دارید می‌توانید یک املت سریع و خوشمزه بپزید.
  • کوکو بادمجان: بادمجان‌ها را با پوست یا بدون پوست رنده کرده و پس از اضافه کردن نمک آب آنها را بگیرید و با تخم مرغ و ادویه مخلوط کرده و سرخ کنید.
  • کوکو کدو سبز: کدو سبز را با پوست رنده کرده و به همراه ادویه و تخم مرغ هم بزنید و مخلوط را سرخ کنید.

غذا یک معجون جادویی خاص نیست، که برای آماده سازی آن حتما به میزان دقیقی از یک ماده خاص نیاز داشته باشید؛ در یخچال را باز کنید و با مواد غذایی در دسترس، یک غذای مقوی و خوشمزه بپزید. به خودتان سخت نگیرید، آشپزی آسان و لذتبخش است.

 

 

 

 

 

مطلب پیشنهادی

کجای قارچ را نباید خورد

    از دیرباز، انسان ها از قارچ ها به عنوان منبع غذایی و دارویی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *