بعد از مدت ها اینستاگرام تایم ویدیو در استوری را به 60 ثانیه افزایش داد؛ اما همچنان افرادی به دنبال بالاتر رفتن تایم استوری اینستاگرام هستند. برای طولانی کردن استوری خود دو راه رایج وجود دارد. اول برش دادن و پشت هم استوری کردن و بعد بالا بردن سرعت …
مطالعه بیشتر »TimeLine Layout
دی, ۱۴۰۲
-
۴ دی
کریسمس در تهران کجا بریم
کریسمس در تهران جشن کریسمس در تهران، هر ساله با شور و شوق خاصی برگزار میشود. در این روز، خیابانها و مراکز خرید تزئینات کریسمسی به خود میگیرند و حال و هوای کریسمسی در شهر حاکم میشود. جشن کریسمس در تهران برخی از مکانهایی که میتوانید کریسمس را در تهران …
مطالعه بیشتر » -
۴ دی
مقایسه آبگرمکن برقی و گازی
آبگرمکنهای برقی و گازی دو دستگاه مهم و حیاتی محسوب میشوند که از آنها به منظور گرم کردن آب برای حمام یا شست و شو استفاده میشود. این تجهیزات در عین شباهتهایی که دارند از تفاوت و ویژگیهای خاصی برخوردارند. به طوری که هر کدام از آنها قابلیت و ویژگیهای …
مطالعه بیشتر » -
۳ دی
خواص روغن حشیش برای مو
روغن حشیش به روغنی گفته میشود که از گیاه حشیش یا کانابیس استخراج میشود. این روغن برای تقویت مو، درمان شوره سر و افزایش رشد مو به کار میرود. با توجه به مواد پروتئینی، چربی و سایر مواد در این گیاه، از آن برای درمان درد و التهاب نیز …
مطالعه بیشتر » -
۳ دی
چگونه سردی مرغ را بگیریم؟
امروزه با پیشرفت علم راهکارهای مختلفی برای جلوگیری از ایجاد بسیاری از بیماری ها ارائه شده است که بسیاری از این راهکارها مربوط به طب سنتی است. آشنایی با خواص و طبع انواع خوراکی هایی که در طول روز مصرف میکنید سبب میشود که از علل ایجاد برخی از …
مطالعه بیشتر » -
۳ دی
تخم شوید برای پریودی
شوید از سبزیهای بسیار نام آشنا برای ما ایرانیها است. شوید گیاهی دارویی است که خاستگاه اصلی آن جنوب غرب آسیا به ویژه ایران و مصر است. شوید را به شیوههای گوناگونی میتوان استعمال کرد. تازه آن در سبزی خوردن، پودر خشک آن در غذا و چاشنی ماست و …
مطالعه بیشتر » -
۱ دی
چگونه طبع دوغ را گرم کنیم
اگر به دنبال راهکاری برای گرم کردن طبع دوغ و بهبود طعم آن هستید، پیشنهاد ما این است که به آن مقداری آویشن اضافه کنید. آویشن خشک، به ویژه آویشن کوهی، قابلیت گرم کردن طبع دوغ را دارد و به آن طعمی خوشایند میبخشد. برای افزایش لذت طعم دوغ، …
مطالعه بیشتر » -
۱ دی
چگونه طبع خود را گرم کنیم
از نظر طب سنتی ایرانی، جهان خلقت و انسان بر چهار عنصر اصلی هوا (گرم و تر)، آتش (گرم و خشک)، آب (سرد و تر) و خاک (سرد و خشک) تشکیل شدند. از مخلوط این عناصر طبعهای انسان ایجاد میشود که عبارتند از طبع گرمی و طبع سردی که …
مطالعه بیشتر »
آذر, ۱۴۰۲
-
۳۰ آذر
ماست با چی بخوریم که سردی نکنیم
ماست یکی از پرطرفدارترین لبنیات در سراسر جهان است. این ماده غذایی سرشار از پروتئین، کلسیم، ویتامینها و مواد معدنی است و خواص بسیاری برای سلامتی دارد. اما ماست طبع سردی دارد و اگر به تنهایی مصرف شود، میتواند باعث بروز علائمی مانند سردرد، دلپیچه، سستی و رخوت شود. …
مطالعه بیشتر » -
۳۰ آذر
جلوگیری از سیاه شدن هلو خشک
میوهها جایگاه خاصی در برنامه غذایی ما دارند. تنوع بالای میوهها نیازهای مختلف بدن را رفع میکند. میوه خشک نیز با توجه به ماندگاری بالاتر به تازگی مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. از جمله میوههایی که علاقمندان خود را دارد هلو است. برای خشک کردن هلو ابتدا از …
مطالعه بیشتر »